Kuvaaja

Kun rakkaasta harrastuksesta tulee ammatti!

Olen Heidi, valokuvaaja ja koiraharrastaja Pohjois-Savosta Kuopiosta. Aktiviisena koira- sekä valokuvausharrastajana päädyin syksyllä 2016 Ingmanedulle opiskelemaan valokuvaamista. Opinnot päättyivät keväällä 2018 ja valmistuin vihdoinkin unelma-ammattiini eli valokuvaajaksi! Valokuvannut olen kuitenkin harrastuksen puitteissa jo vuodesta 2013 saakka. Koirat ovat valanneet lähes tulkoon koko elämäni ja vietän niiden parissa suurimman osan ajastani, joten luonnollisesti olen suuntautunut koirakuvaukseen. Nykyään toimin myös Tottis Studio HuiKeen toisena yrittäjänä. Kuvissani haluan tuoda kuvattavan persoonallisuuden esiin sekä luoda samalla kauniita hallittuja kokonaisuuksia, joita on ihana katsella vuosienkin kuluttua.

 

Valokuva on ikuinen muisto rakkaimmasta ystävästäsi.

Rakastan Suomen kaunista luontoa, ilta-auringon valoa, sateen tuoksua ja luonnonhelmassa oloa. Parhaimmillani olenkin luonnossa kuvatessa, mutta voin järjestää kuvauksia myös kuvattavan kotona tai esimerkiksi harrastuksissa. Tärkeintä kuitenkin on, että saadaan juuri teidän näköiset kuvat aikaiseksi!

Vaikka koirat onkin lähellä sydäntäni, teen mielelläni myös kuvauksia ihmisten sekä muiden eläimien kanssa. Erityisesti pidän lapsi- ja perhe sekä lemmikkikuvauksista.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille teidän näköinen kuvaus.

Kuulemisiin,

Heidi

Heidi Lappalainen Photography

heidilappalainenphotos@gmail.com

Kuopio, Finland 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by  Heidi Lappalainen Photography.